Even voorstellen….

Ik ben Mirjam de Kuyper. In 2009 vond ik dat het tijd werd om mijn creativiteit een nieuwe wending te geven. Als eerste begon ik een creatieve groep bij de Volksuniversiteit in Lisse. Ik was van mening dat er op scholen te weinig tijd was om de kinderen creatieve vaardigheden bij te brengen. Zoals timmeren, boetseren, solderen, naaien, en diverse andere knutselvaardigheden. Dit was een leuke tijd, met zeer gedreven leerlingen. Helaas, de groep was niet stabiel en moest ik besluiten een andere weg in te slaan.

In de loop der jaren heb ik mijzelf het vervaardigen van sieraden met diverse technieken eigengemaakt, en ik begon workshops te geven om dat aan anderen over te brengen. Er bleek een grote behoefte aan creatieve workshops en ik besloot meerdere mogelijkheden aan te bieden. Tot op heden bevalt mij dat prima. Zeker ook omdat het leuk is diverse mogelijkheden steeds weer te ontdekken en zelf ook creatief bezig te blijven. Naast het maken van aquarel-schilderen in mijn vrije tijd, is het schilderen op doek met acrylverf ook een van mijn favoriete bezigheden. Het is heerlijk om naast het opvoeden van mijn drie kinderen, onze eigen zaak in vloeren en het huishouden, mensen blij te maken met een leuke creatieve dag. Vaak zijn mensen verbaasd over hun eigen kunnen! Hopelijk inspireert deze website u zodanig, dat u vrienden of bekenden benaderd om nader kennis te maken met CoolCreatief. Tot ziens, op een van mijn workshops!

 

Geef een reactie